ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Το υλικό που θα βρείτε στο ιστολόγιο "Νηπιαγωγός για Πάντα" είναι δημιούργημα της εκπαιδευτικού κ. Ειρήνης Ματθαιάκη. Παρέχεται δωρεάν και είναι ελεύθερο προς χρήση για εκπαιδευτικούς σκοπούς. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση για εμπορική εκμετάλλευση, η αναδημοσίευση χωρίς παραπομπή στη δημιουργό του και η αντιγραφή του περιεχομένου σε άλλη ιστοσελίδα χωρίς ανάρτηση του σχετικού συνδέσμου (link) του ιστολογίου.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Παρουσιολόγιο-Αυτοκινητάκια

 Το περσινό μας παρουσιολόγιο προέκυψε από τα ενδιαφέροντα των παιδιών και είχε θέμα τα αυτοκινητάκια, δεδομένου ότι η τάξη μας αποτελούνταν κυρίως από αγόρια με ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτά. Η συνάδελφός μου, κ. Ρούλα, ανέλαβε να ζωγραφίσει το "σκηνικό" του παρουσιολογίου στην πόρτα της αίθουσας (με τέμπερες τις οποίες σταθεροποιήσαμε με λακ) κι εγώ, αξιοποιώντας το web εργαλείο PIXLR (https://pixlr.com/gr/) και το PowerPoint έφτιαξα τα αυτοκινητάκια με οδηγούς τους μικρούς μαθητές μου και τις πινακίδες με τις οδούς-ονόματα.

Κάθε μέρα κάθε παιδί καλούνταν να τοποθετήσει στην οδό με το όνομά του το αυτοκινητάκι του. Το PowerPoint με τα αυτοκινητάκια και τις οδούς μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου