ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Το υλικό που θα βρείτε στο ιστολόγιο "Νηπιαγωγός για Πάντα" είναι δημιούργημα της εκπαιδευτικού κ. Ειρήνης Ματθαιάκη. Παρέχεται δωρεάν και είναι ελεύθερο προς χρήση για εκπαιδευτικούς σκοπούς. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση για εμπορική εκμετάλλευση, η αναδημοσίευση χωρίς παραπομπή στη δημιουργό του και η αντιγραφή του περιεχομένου σε άλλη ιστοσελίδα χωρίς ανάρτηση του σχετικού συνδέσμου (link) του ιστολογίου.

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Δίκτυο Εκπαιδευτικών Ιστολογίων: Ώρα για Παιχνίδι

    Η δική μου πρόταση για δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού που θα σταλεί στα παιδικά χωριά SOS είναι ένα ντόμινο με αριθμούς και ζωάκια. Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που παράλληλα εξασκεί τα παιδιά σε δεξιότητες καταμέτρησης, αναγνώρισης αριθμών και αντιστοίχισης αριθμού και ποσότητας.
    Μπορεί να παιχτεί τόσο ατομικά όσο και με περισσότερα παιδιά. Το παιδί που ξεκινά το παιχνίδι επιλέγει και τοποθετεί μια καρτέλα. Το επόμενο παιδί καλείται να βρει μια καρτέλα που ταιριάζει με την πρώτη και να την "κολλήσει" στην πλευρά του αριθμού ή της ποσότητας. Το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι να συμπληρωθούν όλες οι καρτέλες ενώ κάθε φορά μπορούν να προκύψουν διάφοροι σχηματισμοί ανάλογα με την τοποθέτηση των καρτών (κάθετα ή οριζόντια)



Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με την εθελοντική δράση μας ως Δίκτυο Εκπαιδευτικών Ιστολογίων και την προσφορά εκπαιδευτικού υλικού σε νοσοκομεία και ιδρύματα για παιδιά μπορείτε να δείτε εδώ

3 σχόλια: